WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » Page link only works sometimes

Page link only works sometimes

  • So, I am posting out of sheer frustration of not being able to find an answer that works from two different forums.

    I have a page link that is not working and I can’t figure out why. When clicked, it acts like it is refreshing the current visible page, not even a 404 comes up. Yet if I click two other pages and then come back, it finally works.

    I noticed that when clicked, the URL page ID does not come up, just a /#. This resolves itself when clicking back to the page as described above with a proper page (/Start Here).

    The site in question is http://www.tlcestateauctions.com. The page link causing problems is Start Here.

    If anyone has any ideas to help with this issue, I would be very grateful.

    By the way, this issue is on a premium theme that came free with the software I purchased. Unfortunately, the software site does not support this theme and the company who does support it requires a paid subscription in order to post there.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The link on the page is just showing a hash, working as a placeholder for an actual link (probably because it interacts with some javascript to show a sub menu when you hover). You may be able to go to appearance -> menus and replace that link with “/start-here”. If you aren’t able to do that, you will have to look through the theme code files to see what is responsible for outputting the following markup on the page

    <a href="#" class="sf-with-ul">Start Here<span class="sf-sub-indicator"> »</span></a>

    And change it so it outputs

    <a href="/start-here" class="sf-with-ul">Start Here<span class="sf-sub-indicator"> »</span></a>

    Thanks for the response and tips. Unfortunately, I have not had a lot of time to spend on this issue so far today. Perhaps this evening I can delve a bit deeper.

    I still have not resolved this issue but taking your advice, I have scanned as many files as I can through both the hosting file manager and the editor in the WP dashboard. So far, I can’t find the location of this code in order to change it.

    I used the inspect element feature on the page link through the site itself and see exactly what you found but I don’t know how to find the file location except to look through all of them everywhere I can.

    I even pasted that string in the file search but nothing came up. Does anyone have any advice on a better way to find where I need to go?

    In the mean time, I’ll just keep looking but thank you for your response so far.

    Oh, and I am guessing that it will be related JS since the link in question opens a drop down menu? Each of those links go where they are supposed to but perhaps the Start Here link is not supposed to go anywhere when clicked?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Page link only works sometimes’ is closed to new replies.
Skip to toolbar