Support » Plugin: WordPress Page Builder - Beaver Builder » Page Layout Issue

  • jamelaonthego

    (@jamelalivinglife)


    Not sure what’s going on with my beavor builder. But I’m not able to delete the last section on the homepage (get in touch with us, quick links, and important links). Also, the thumbnail of the post I have on the homepage is cropped in half even though it looked fine in my beavor builder admin.

    Also, the layout of my site in my beavor admin is looking completely off. Every time I need to make an edit, I have to go to “history” and then click on “draft created” to restore it back to normal. Super annoying! I wish I can show you what I mean but I’m not sure if I’m allowed to attach a screenshot on here.

    Thank you so much in advance!!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Contributor Jamie

    (@codente)

    Sorry you are having trouble. That bottom section appears to be a widgetized area and should be editable in the WP Admin under Appearance > Widgets.

    The thumbnail appears to come from a module that is not in BB Lite. I do suspect it’s a lazyload issue though so one thing you could try is to turn off the lazyload option in SG Optimizer plugin. If you want further support regarding that, you’ll want to go to the developers of that module which appears to be LiveMesh Add-ons for BB.

    As for the layout inside the BB UI – You can link to screenshots here, no problems there 🙂

    • This reply was modified 2 months, 1 week ago by Jamie.
    Thread Starter jamelaonthego

    (@jamelalivinglife)

    Okay thank you Jamie! Here are the screenshots:

    Before (how it looks when i open beavor builder…my page layout is off) > https://drive.google.com/file/d/1_Mmfju2AlmMC6_SWW_CTPxY6yLXrTqm-/view?usp=sharing

    Then I click on history> https://drive.google.com/file/d/1_kZjfc0pIvRbhvBt_sbbl9T7HY5iAKuP/view?usp=sharing

    Then I click on draft> https://drive.google.com/file/d/1LeNTDuVd-CmeiehG5MWffptFIjZea5sa/view?usp=sharing

    Then everything looks okay> https://drive.google.com/file/d/1pdkbMYFOj9aN_6Y48E-o_iL4EFaD0USH/view?usp=sharing

    How do I make it so that everytime I open beavor builder and start editing my page, I won’t have to go through this whole process.

    Thank you so much in advance for your help!!

    Plugin Contributor Jamie

    (@codente)

    The “Before” shows the page scrolled down a bit while the “Looks Okay” screenshot is without scrolling.

    In this instance, perhaps a short recorded screencast would help us more. Are you able to record your screen so that we can see exactly what is happening when you open BB initially? You can use free software like Loom to do that and then post the link here.

    Thread Starter jamelaonthego

    (@jamelalivinglife)

    Hi Jamie!

    No, that’s actually the issue. The “before” is not scrolled down. It just looks like that. The layout is off, the header is above the menu, and my background image is gone.

    While the “after” version is what my site currently looks like.

    However, every time I open BB initially, it shows the “before” version meanwhile my live site shows the “after” version.

    Plugin Contributor Jamie

    (@codente)

    Sorry for the delay in response. If you are still having this issue, can you try disabling all other plugins on the site and see if the UI issue still occurs?

    If it does, can you please record your screen so that we can see exactly what is happening when you open BB initially? You can use free software like Loom to do that and then post the link here.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.