Support » Plugin: Pootle Pagebuilder - WordPress Page builder » Page isn’t saved after modification

  • Hi,

    Some pages don’t get saved after modification of a Pootle element. Actually the page gets saved, including the title, but the Pootle elements are unchanged.

    I can unserialize post_meta “panels_data” without error. If I copy panels_data to another page, it displays all right, but still does not save.

    A simple new page will update correctly. I don’t know when it gets blocked.

    I am at a loss; any clue?

    Thanks
    Christian

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • Plugin Contributor Jamie Marsland

    (@jamesmarsland)

    Hi Christian,

    Do you have a link to the page in question?

    Normally this is caused by another plugin, so if could you check those first,

    Tks,
    Jamie

    Thread Starter Christian

    (@clescuyer)

    Hi Jamie,

    I disabled all plugins except WooCommerce and the site plugin, as the theme expect these. I’ll try to switch to twentyseventeen and check.

    Christian

    Plugin Author pootlepress

    (@pootlepress)

    Hi Christian,

    Do you have a url we can take a look at?

    jamie

    Thread Starter Christian

    (@clescuyer)

    Thread Starter Christian

    (@clescuyer)

    I switched to twentyseventeen, disabled all plugins except Pootle: still doesn’t save 🙁

    Plugin Author pootlepress

    (@pootlepress)

    Hi ,

    It looks like that page is using gravity forms – could you try removing the short code as a test?

    jamie

    Hi, is there any solution for this problem? I’m having the same problems after the last update.
    Thanks,
    Erik

    Plugin Author pootlepress

    (@pootlepress)

    Hi Erik,

    This is likely caused by another plugin – could you de-activate plugins to find the culprit (especially any caching plugins)

    Let me know 🙂

    Jamie

    Hi Jamie, thanks.
    Strange thing is that if I add a new row and only add one editor with the + I can save the page. But if I add the second editor block that block isn’t saved. It doesn’t matter if I create the editor left or right.
    can only save 1 editor in a row

    Hi,
    I have the same problem, with multiple websites. Very annoying for me and my clients. I already had email correspondance with Jamie about this but did not get a solution.

    So now we use the front for editing, that ís working, also updating is fine, exept now it is impossible to add a link from the front… I get the field for the link but it is just not possible to type/paste in it. It is only possible to add a link to a another page/post.

    so: lot of trouble… Go to front to edit, go to back to add link, add extra editor block to get it saved. This is not working!

    thx for helping,
    Monique

    Plugin Author pootlepress

    (@pootlepress)

    Hi Monique,

    We are pretty sure that your issue is unrelated to the previous issue – as we discussed in the support ticket you have other issues on your site unrelated to pagebuilder 🙁 e.g menu items not saving,

    We really need to get a stable installation first – did you have any luck finding out what is wrong with the install?

    jamie

    The problem with the menu item as you experienced doesn’t occur with me. Tried a few times, no problem. Also, never had that problem before.
    So I guess that is stable…

    On top of that: with deactivating other plugins there is no difference (problem stays), with deactivating pagebuilder premium the problem DOES NOT exist. Off course I do not want to do that, because I like pagebuilder and my website is based on it.

    With another theme (twenty sixteen) the problem is the same.

    Monique

    • This reply was modified 3 years, 10 months ago by Monique.
Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • The topic ‘Page isn’t saved after modification’ is closed to new replies.