Support » Plugin: MarketPress - WordPress eCommerce » Page goes blank when you try to mark a sale as "Shipped"

  • Ian

    (@ian_moore)


    Following an issue with a security plugin (WordFence) failure, the site was locked out and the permissions had to be reset for the whole site. Since then MarketPress fails when you select “Shipped” under items in “Manage Orders”. It appears to be functioning normally in all other aspects. Can anyone suggest a fix?!

    https://wordpress.org/plugins/wordpress-ecommerce/

Viewing 4 replies - 16 through 19 (of 19 total)
  • Ian

    (@ian_moore)

    Disabled plugins one by one and reinstalled WordFence but still nothing! Losing the will to live here and all hope resting in a place where no-one can here you scream! This is nuts! Is anybody out there that can offer any help?!… I’ll pay good money!!

    Ian

    (@ian_moore)

    New day. New approach. After the attack I updated the WordPress version to 4.6, I can’t remember what it used to be but I notice that MarketPress is “untested” with this version. Maybe this is where the glitch has come from?

    I’m carrying on posting hoping that something might hit a note with somebody. Desperate measures! Grateful for any response right now.

    Plugin Support Predrag Dubajic WPMU DEV Support

    (@wpmudev-support1)

    Hi Ian,

    We didn’t have any reports for MP not working on latest version of WP and I was testing your issue with Wordfence active and WP 4.6 installed so it shouldn’t be related to that in any way.

    Could you contact us dirrectly with this issue so we can investigate it further, you can use our contact form so we can see what can we do for you:
    https://premium.wpmudev.org/contact/

    Important: Select “I have a different question” for your topic – this and the subject line ensure that it gets assigned to me.

    Send in:

    Subject: “Attn: Predrag Dubajic”
    – Link to your WordPress site
    – Link back to this thread for reference
    – Any other relevant urls

    Cheers,
    Predrag

    Ian

    (@ian_moore)

    Hi Predrag

    I’ve sent a message as instructed. Please let me know if it hasn’t come through.

    Cheers
    Ian

Viewing 4 replies - 16 through 19 (of 19 total)
  • The topic ‘Page goes blank when you try to mark a sale as "Shipped"’ is closed to new replies.