Support » Plugin: WordPress Page Builder - Beaver Builder » Page displaying wrong

  • Resolved Todd.Askins

    (@toddaskins)


    I am having issues with site not displaying like it does in beaver builder.
    I’m not sure what is going on as I am new to using this and have just recently became involved in running the website. Any help would be greatly appreciated.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Contributor Ben Carlo

    (@hinampaksh)

    Hey @toddaskins,

    Thanks for posting!

    The site seems to be running a CDN service which may be causing issues.

    Can you try getting in touch with your hosting, have them disable the CDN or any caching from their end and see if it helps? 🙂

    Ben

    Thread Starter Todd.Askins

    (@toddaskins)

    Thank you for the reply ben!
    I got a hold of support and asked them to disable the CDN and caching from their end but it does not seem to have made a difference.

    The wordpress theme is not loading with site from beaver builder for some reason.

    • This reply was modified 10 months ago by Todd.Askins.
    Plugin Contributor Ben Carlo

    (@hinampaksh)

    Hey @toddaskins,

    Can you send us a note via the form below(General Inquiry) and we’ll take it from there?
    https://www.wpbeaverbuilder.com/contact/

    You can just paste the link to this thread so you don’t have to repeat everything and so we can keep it updated. 🙂

    Ben

    Thread Starter Todd.Askins

    (@toddaskins)

    Ben,

    I have filled out and sent the form.

    Todd

    Plugin Contributor Ben Carlo

    (@hinampaksh)

    Issue resolved via email. The CDN feature was causing issues with the site’s assets. Had to disable it from the hosting. 🙂

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Page displaying wrong’ is closed to new replies.