Support » Plugin: Query Wrangler » Page breakage when used with Elementor

  • Resolved Gizant

    (@gizant)


    Hello

    I upgraded Query Wrangler to 1.5.49 and this seems to conflict when Elementor 3.1.1 (Running WordPress 5.6.2)

    Displaying debugging in wp-options.php gives me the following fatal error

    Fatal error: Uncaught ArgumentCountError: Too few arguments to function {closure}(), 1 passed in /Users/thonek/Sites/wilvc-cleanme/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287 and exactly 2 expected in /Users/thonek/Sites/wilvc-cleanme/wp-content/plugins/query-wrangler/includes/basics/header.php:45 Stack trace: #0 /Users/thonek/Sites/wilvc-cleanme/wp-includes/class-wp-hook.php(287): {closure}(Array) #1 /Users/thonek/Sites/wilvc-cleanme/wp-includes/plugin.php(212): WP_Hook->apply_filters(Array, Array) #2 /Users/thonek/Sites/wilvc-cleanme/wp-content/plugins/query-wrangler/widget.query.php(69): apply_filters('qw_pre_render', Array) #3 /Users/thonek/Sites/wilvc-cleanme/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/wordpress.php(271): Query_Wrangler_Widget->widget(Array, Array) #4 /Users/thonek/Sites/wilvc-cleanme/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php(1892): Elementor\Widget_WordPress->render() #5 /Users/thonek/Sites/wilvc-cleanme/wp-content/plugins/elementor/includes/base/widget-base.php(549): Elementor\C in /Users/thonek/Sites/wilvc-cleanme/wp-content/plugins/query-wrangler/includes/basics/header.php on line 45

    This is on a page where query wrangler shortcodes are on an Elementor page where the default shortcode widget is used.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Jonathan Daggerhart

    (@daggerhart)

    Hi Gizant,

    Thanks for the report! I’ve just released a fix for this bug (version 1.5.50). Please let me know if you run into any other issues.

    Jonathan

    Thread Starter Gizant

    (@gizant)

    Hi Jonathan

    Wow, that’s fast!
    I just had another look at the list of plugins and though oh shoot there is a 1.5.50 that I should have updated to before I posted my question haha.

    EDIT: the page loads beautifully again btw 🙂

    Many many thanks
    Kevin

    • This reply was modified 4 months, 3 weeks ago by Gizant.
    Plugin Author Jonathan Daggerhart

    (@daggerhart)

    Hi Gizant,

    1.5.50 didn’t exist before you posted. I fixed the issue and made the new version thanks to you reporting the issue.

    And glad to hear it’s all fixed!

    Let me know if you run into other issues,
    Jonathan

    Thread Starter Gizant

    (@gizant)

    Yes that’s what I discovered haha.
    Really cool. And thank you for the plugin btw, very nice to have a good portion of wat Drupal Views gave us in WordPress.

    Kevin

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.