WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WordPress SEO by Yoast
Page Analysis not working after plugin update today (15 posts)

  1. Morand13
    Member
    Posted 1 year ago #

    The page analysis screen does not seem to be working since I updated it earlier. The general tab is fine and it is counting all my keywords. However when I go to page analysis, it says my keyword density is 0%. Is anyone having this problem. Yes I have saved my post as draft before checking page analysis. Any ideas?

    https://wordpress.org/plugins/wordpress-seo/

  2. kykey
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have exactly the same problem but don't know how to fix it. It seems that it works in old post but not in new ones.

  3. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    @kykey: It is considered impolite to interrupt another poster's ongoing thread unless you are posting a solution or suggestion. As per the Forum Welcome, please post your own topic.

  4. Morand13
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi kykey,
    Maybe it's a bug from the update.. Very annoying... I wonder does anyone else have the same problem

  5. thecoconutboy
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi there .... don't know if it's related, but since late yesterday afternoon (Australian time) can not open SEO Check in any post. Anybody else?

  6. deinezauber
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm having the same behaviour on my WP installation as well, here in Italy; I've opened an issue on GitHub so there should be an answer or a comment from Yoast's team that I'll post here.
    Ciao!
    Nicola

  7. iancaseley
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same problems with me on two wp websites. I am now finding several threads on the internet about this problem. I emailed Yoast on Friday, not reply yet.

  8. deinezauber
    Member
    Posted 1 year ago #

    GitHub issue opened here:

    https://github.com/Yoast/wordpress-seo/issues/703

    Still waiting for an aswer.

  9. Morand13
    Member
    Posted 12 months ago #

    Mine is back working again. I was doing a completely new post and all tabs are working again... Strange, because i didn't do anything different...

  10. findlay62
    Member
    Posted 11 months ago #

    I have exactly the same problem with incorrect page analysis information. Will have to consider changing to another seo post plugin if no fix soon.

  11. Morand13
    Member
    Posted 11 months ago #

    Mine is up and down. Once I start to do a new post, it works at the beginning. Then after a while when I start to make edits to it, the same thing happens. The page analysis tab goes all wrong saying I have 0% keywords etc, even though the 1st tab is correct.

    Getting very annoying at this stage. I thought the new updates would have fixed it but it is definitely still an issue...

  12. Morand13
    Member
    Posted 11 months ago #

    I decided to log it as an issue with GitHub. Here is the link

    Hopefully, it will get fixed soon...

  13. jrf
    Member
    Posted 11 months ago #

    @Morand13 Opening duplicate issues on GitHub is a big no-no. As @deinezauber already opened an issue for the same problem and gave the link to it here, you ought to have added to that thread.

  14. Morand13
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hi,
    The reason I opened another one is because that one was marked as resolved!!!

  15. chrisgo46
    Member
    Posted 5 months ago #

    Glad to know it's not just happening to me.

    Has anyone received an answer to this issue yet from Yoast, Have they at least confirmed there is a problem.

    I bought the pro version today and first time out it stuffs up - Not cool $89 for a plugin that does not work. If this isn't answered soon i will be requesting my money back, because it seems the developers do not give a rats furry crack.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic