White Label CMS
[resolved] Own Welcome Panel Not Showing (7 posts)

  1. chazbeaner
    Posted 2 years ago #

    Have been using this plugin successfully for a couple of months and loving it; however, today the custom "Welcome Panels" stopped appearing, leaving me with a blank dashboard.

    Attempted fixes that did not work:
    1. Deactivated and reactivated the plugin;
    2. Emptied all caches;
    3. Tried adding the second custom panel, it also does not show;
    4. Changed the user role that can see the panel down to Subscriber;
    5. Swore loudly and vehemently;

    WordPress and all plugins are up to date.

    Any thoughts?


  2. Video User Manuals
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Swore loudly and vehemently! Never a good sign.

    Did you get any further with this, is it still an issue?


  3. GorgeousCreative
    Posted 1 year ago #


    I've also got the same problem, and tried the same fixes as the OP. This is on WordPress 3.8.

    Any ideas?

  4. chazbeaner
    Posted 1 year ago #

    Mine ended up being an issue with W3TC and APC caching. Didn't really narrow it down beyond that, just cleared the APC cache and I was good to go.

  5. GorgeousCreative
    Posted 1 year ago #

    Thanks, I had cleared the cache on the server - no joy, unfortunately.

  6. Video User Manuals
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi GorgeousCreative,

    Would you mind dropping us a support ticket here:


    And create us a temporary admin login so we can take a look at the site ourselves. DO NOT POST YOUR DETAILS HERE (sorry for the capitals, but some people do this).


  7. Video User Manuals
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi, we haven’t heard back from you in a bit, so we are just following up and for now we are going to mark this ticket as resolved.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • White Label CMS
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic


No tags yet.