Posts in Page
[resolved] Output Font (4 posts)

  1. st7n
    Posted 2 years ago #

    Hey there, I'm hoping someone might know the answer to this. I'm using the plugin on the homepage for a site, but the title and post are showing in a completely different font from everything else on the page. Any ideas where the problem could be?

    I'm pulling the most recent post from a single category.

    If it helps, my theme supports using Google Web Fonts and I'm using Liber Baskerville throughout. I can't provide a link unfortunately, as we're getting ready to publicly launch soon and have a placeholder up currently.

    Thanks in advance for any suggestions!


  2. Eric Amundson
    Volunteer Moderator
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hey st7n,

    This happens because of a discrepancy between the styling applied to your theme and the (lack of) styling in the plugin.

    Here's how to fix:

    1. Use a tool like Firebug or Chrome Dev Tools to find the classes, IDs and CSS applied to the fonts you want to use.
    2. Then, inspect the output of the Posts in Page plugin - most likely, you'll need to tweak the output template to add a few classes, IDs, wrappers, etc.
    3. Copy the posts_loop_template.php file from the plugin's directory into your theme directory
    4. Add any additional markup you need to connect to your site's styles and behaviors.

    Make sense?

  3. st7n
    Posted 2 years ago #

    Thank you so much for your reply. This is exactly what was needed!

  4. Eric Amundson
    Volunteer Moderator
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Right on, st7n, happy to help. :)


Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Posts in Page
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic