Support » Plugin: Smush – Compress, Image Optimizer, Lazy Load, WebP Images » Original image not using https in src after installing ssl

  • Resolved knauso

    (@knauso)


    Hi, after swithcing our website to https, I can see that lazy load usies https only for data-src and not for original src of the image.

    Is there a fix?

    We need this in order to get the site 100% secure.

    thanks!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Sorry, this is handled via some other plugin, for CDN, sorry.

    Plugin Support Adam – WPMU DEV Support

    (@wpmudev-support8)

    Hi @knauso

    I hope you’re well today!

    Sorry, this is handled via some other plugin, for CDN, sorry.

    I understand then that your initial question is no longer valid and you don’t require assistance with it any more, right?

    I’m just asking to make sure that I correctly understood you and we won’t leave you without help 🙂

    if it’s no longer valid, please consider marking this ticket as resolved and if you do need assistance, please let me know.

    Best regards,
    Adam

    Plugin Support Nastia – WPMU DEV Support

    (@wpmudev-support9)

    Hello there @knauso

    I hope you are doing well!

    We haven’t heard back from you for a while now so we’ve marked this ticket as resolved. If you do have any followup questions or require further assistance feel free to reopen it and let us know here.

    Kind regards,
    Nastia

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.