• Resolved pannelars

    (@pannelars)


    Har varer som er satt til virtuelt, men likevel kommer de til “Behandler” etter at noen kjøper disse. Får ikke endret oppsettet i Vipps til å gå direkte til Fullført. Ser andre har diskutert dette og egen avtale trengs for Virtuell produkter også?

    Eventuelt noe jeg får hjelp til her eller må jeg kontakte noen andre?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Iver Odin Kvello

    (@iverok)

    Hei,

    Det stemmer at “virtuelle” produkter også trenger behandling. Per standard i Woo må produkter være *både* virtuelle og nedlastbare/downloadable for å ikke trenge behandling. Grunnen til at dette virker forvirrende, er altså at det er forvirrende.

    Detaljene følger:

    • Produkter/ordrelinjer i WooCommerce har en egenskap “Needs shipping”. Denne er per standard sann for alle produkter utenom de som har egenskapen “Virtual”.
    • Hvis alle produktene i en ordre er virtuelle, vil ordren ikke trenge frakt (og fraktberegning blir ikke kjørt). Ordren kan imidlertid fortsatt trenge “behandling” – foreksempel en tjeneste som bestilles på forhånd men først betales når den utføres.
    • Ordrelinjer i WooCommerce har i tillegg egenskapen “Needs processing”, altså at de før levering trenger en eller annen form for behandling. For at denne skal være sann må altså produktet være både virtuelt og nedlastbart.
    • Ordre i WooCommerce har også egenskapen “Needs processing” som er sann hvis minst en ordrelinje trenger behandling.

    En grei måte å tenke på “trenger behandling” er at ordren leveres på samme tid som ordren blir fullført (som standard fordi alle produktene i ordren er nedlastbare).

    Det finnes åpenbart også ordre som “ikke trenger behandling” som ikke er nedlastbare – alle tilfeller der produktet leveres samtidig som det bestilles. Over disk foreksempel. Disse er fortsatt “virtuelle” siden de ikke trenger frakt, men for å være behandlingsfrie trengs det noe mer.

    Du kan styre dette selv med et filter:

    woocommerce_order_item_needs_processing

    – som tar tre argumenter: Om ordrelinjen trenger behanlding utifra standardreglene, produktobjektet og ordreid’n. Så du kan implementere en plugin eller lignende som lar deg huke av for “Trenger ikke behandling”, eller som implementerer logikken som passer for din produktportefølje.

    I veldig mange situasjoner kan du simpelthen bare huke av for både “Virtuell” og “Nedlastbar”.

    Thread Starter pannelars

    (@pannelars)

    Takk for oppklaring. Funket med “virtuell” og “nedlastbar”

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Ordre direkte til Fullført om de er virtuelle’ is closed to new replies.