Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Καλημέρα σας,
    Τι σελίδα έχετε βάλει στις ρυμθμίσεις του plugin για επιστροφή μετά τις συναλλαγές;

    Σας προτείνουμε να βάλετε την Σελίδα “Σελίδα: Ευχαριστούμε για την αγορά”.

    Thread Starter RedFox

    (@redfoxdigiagency)

    Αυτή είναι η σελίδα που έχουμε ρυθμίσει.

    Μηπως έχετε κάνει override με το template σας την σελίδα αυτή όπως είχε συμβεί και με άλλους χρήστες (https://wordpress.org/support/topic/fail-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-canceled-%cf%80%ce%b7%ce%b3%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-success-page/)

    Thread Starter RedFox

    (@redfoxdigiagency)

    Καλησπέρα πιθανόν να έχει γίνει μορφοποίηση από το theme που χρησιμοποιώ. Αλλά στην τελευταία απάντηση που δώσατε στον pareklinon δεν μπορώ να δω την απάντηση ή την πιθανή λύση μιας και σας απάντησε στο slack.

    Καλημέρα και ευχαριστώ για την ανταπόκριση! Από το theme είναι μορφοποιημένη. Μήπως έχει κανένα conflict με κάπιο plugin του theme? Μπορώ να εξετάσω κάτι άλλο περαιτέρω μπας και βγάλω άκρη;

    Μπορείτε να δείτε και τις απαντήσεις των emmker kai miciip που αναφέρουν ότι επέστρεψαν στις native εκδοχές και δουλεύε.
    Διαφορετικά, θα πρέπει να δείτε την σελίδα αυτή και να επέμβετε προσθέτοντας κώδικα που θα διαχείριζετε το αποτέλεσμα του transaction και θα δείχνει το κατάλληλο μήνυμα.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Order Recieved on failure’ is closed to new replies.