[resolved] options array isn't handled correctly, pre-3.5 dependency (5 posts)

  1. OllieJones
    Posted 2 years ago #

    But Line 454 needs to be changed from

    if ($options['auto_insert'])


    if (array_key_exists('auto_insert', $options) && $options['auto_insert'])

    Also in Version 3.5+ of WP, they killed off the use of the attachment_fields_to_edit callback you're using.

    Are you willing to take on a co-contributor?


  2. kristarella
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Thanks, I'll look into it.

    I might be willing to have contributors. Do you use GIT at all? I haven't started using it for projects yet, but I have been thinking I should, so that might be a good way to have multiple contributors.

  3. Donncha O Caoimh
    Posted 2 years ago #

    Another options bugfix - in html_fields() you need to use esc_html() on the value.

  4. Donncha O Caoimh
    Posted 2 years ago #

    Oh, I forgot to add, thanks for writing the plugin, it's very useful!

  5. kristarella
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I'm finally getting on to these things! I've actually made edits to the trunk...

    I can't see any evidence that the attachment_fields_to_edit filter has been deprecated. It's not marked at deprecated in the docs and the function get_attachment_fields_to_edit is in the 3.7-alpha code with the filter still in use.

    Why would I want to escape the HTML in the settings inputs? I want people to be able to type & see plain HTML in those fields. NB I have simple validation in options_validate(). I'm happy to look into it more if you think my validation is not sufficient.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Exifography
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic


No tags yet.