Support » Plugin: Autoptimize » Optimize images with Shortpixel doesn’t work

  • Resolved befec

    (@befec)


    The option Optimize images doesn’t work while other option like Lazy-load images is working.
    I even have account at Shortpixel.
    Tried to turn off/on all option at Images tab, also cleared cache.
    The same result, all pictures going from our host not from Shortpixel.
    Could you help?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    Looks like you exceeded the free threshold and the domain is not associated to your account at SP. Next step would be to go to https://shortpixel.com/associated-domains and add discoversoutherneurope.com there.

    hope this helps,
    frank

    Thanks for quick replay.
    I’ve got a message from my client that they canceled subsection at Shortpixel because it caused again problem and all images was not showing.
    First time they had HTTPS problem and images was not showing during 2-3 hours and now again some problem.
    Do you have option for another service instead of them?

    Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    First time they had HTTPS problem and images was not showing during 2-3 hours and now again some problem.

    there indeed has been a problem with a certificate last week (or the week before), but there currently are no problems befec and all worked great over the last couple of days as well, so not sure what the “some problem” refers to?

    Do you have option for another service instead of them?

    AO does not provide alternate image optimization solutions I’m afraid, no.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.