Support » Plugin: Social Icons Widget by WPZOOM » Opera browser problem

  • pablo12345

    (@pabloweb)


    I love the plugin.

    However once I activate it everything works ok for 10-15 minutes (I can configure it) but later if I refresh page, my website doesn’t load again.

    The issue doesn’t seem to be present in Chrome.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Contributor Pavel Ciorici

    (@ciorici)

    @pabloweb Can you please check if the same problem happens with the demo of the plugins?
    https://demo.wpzoom.com/social-icons/

    I tested it in Opera, and everything works fine.

    I’m pretty sure there is a problem with your server, and probably it doesn’t handle well icon fonts.

    Anyway, your review is highly appreciated. You could make a little effort and open a support topic first, instead giving 3-stars to our plugin.

    pablo12345

    (@pabloweb)

    >Can you please check if the same problem happens with the demo of the plugins?

    It happens only when you put it on WordPress.

    >I’m pretty sure there is a problem with your server, and probably it doesn’t handle well icon fonts.

    That doesn’t explain why Chrome handles everything just ok and Opera struggles to load a page.

    >Anyway, your review is highly appreciated. You could make a little effort and open a support topic first, instead giving 3-stars to our plugin.

    My intention wasn’t to give a low score. I just wanted to report an issue. If a support topic a better place for that I’ll do that. Thank you.

    Plugin Contributor Pavel Ciorici

    (@ciorici)

    @pabloweb The demo page also uses WordPress – https://demo.wpzoom.com/social-icons/

    In fact, you can see our social icons widget in most of the themes here: https://demo.wpzoom.com
    Can you see the same problem in Opera in any of those demos?

    Or maybe you can give us the link to your website, so we can check if it happens to us in Opera too?

    pablo12345

    (@pabloweb)

    >Or maybe you can give us the link to your website, so we can check if it happens to us in Opera too?

    My website is not currently online.

    I’ve been debugging the issue. I didn’t go too deep. However I’ve noticed that my theme uses latest Font Awesome (FA5) and your plugin uses FA4 (which are not compatible). Dunno if this is connected (potentially Opera might not handle conflicts very well). Regardless one thing is for sure if I remove plugin the issue with load in Opera disappears.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Opera browser problem’ is closed to new replies.