Support » Plugin: Event Organiser » OpenStreetMap + “No Venue”

  • I’m having an issue where I can’t select “No Venue” in the drop down venue list for an event after that event has had a venue previously set for it.

    I get the following error in the Chrome inspector when attempting to select “No Venue” in the drop down:

    
    Uncaught Error: Invalid LatLng object: (undefined, undefined)
        at new M (leaflet.js?ver=4.9.9:5)
        at C (leaflet.js?ver=4.9.9:5)
        at e.setLatLng (leaflet.js?ver=4.9.9:5)
        at eventorganiserMapsAdapter.openstreetmap.marker.setPosition (openstreetmap-adapter.js?ver=3.7.4:127)
        at HTMLInputElement.select (edit-event-controller.min.js?ver=3.7.4:2)
        at a.(/cms/wp-admin/anonymous function).(anonymous function)._trigger (https://xxxxxx/cms/wp-admin/load-scripts.php?c=0&load%5B%5D=jquery-core,jquery-migrate,utils,farbtastic,jquery-ui-core,jquery-ui-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-sortable,jquery-ui-positio&load%5B%5D=n,moxiejs,plupload&ver=4.9.9:308:6177)
        at a.(/cms/wp-admin/anonymous function).(anonymous function).menuselect (https://xxxxxx/cms/wp-admin/load-scripts.php?c=0&load%5B%5D=hoverIntent,common,admin-bar,heartbeat,autosave,suggest,wp-ajax-response,jquery-color,wp-lists,postbox,jquery-ui-menu,wp-a11y,jq&load%5B%5D=uery-ui-autocomplete,tags-suggest,tags-box,underscore,word-count,post,thickbox,shortcode,backbone,wp-util,wp-backbone,media-mode&load%5B%5D=ls,wp-plupload,wp-mediaelement,wp-api-request,media-views,media-editor,media-audiovideo,mce-view,imgareaselect,image-edit,svg-pa&load%5B%5D=inter,wp-auth-check,jquery-ui-draggable,jquery-ui-slider,jquery-touch-punch,iris,wp-color-picker,wp-api,wp-sanitize,jquery-ui-bu&load%5B%5D=tton,jquery-ui-dialog,editor,quicktags,wplink,media-upload,wp-embed&ver=4.9.9:36:3344)
        at HTMLUListElement.h (load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,farbtastic,jquery-ui-core,jquery-ui-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-sortable,jquery-ui-positio&load[]=n,moxiejs,plupload&ver=4.9.9:308)
        at HTMLUListElement.dispatch (load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,farbtastic,jquery-ui-core,jquery-ui-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-sortable,jquery-ui-positio&load[]=n,moxiejs,plupload&ver=4.9.9:3)
        at HTMLUListElement.r.handle (load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,utils,farbtastic,jquery-ui-core,jquery-ui-widget,jquery-ui-mouse,jquery-ui-sortable,jquery-ui-positio&load[]=n,moxiejs,plupload&ver=4.9.9:3)
    

    (domain has been replaced with xxxxxx)

    It only seems to happen with OpenStreetMap. Google Maps seems to let me select “No Venue” but also displays an error in console.

    I haven’t tried disabling plugins yet as it’s on a live site but would like to know if anybody else is having this problem.

    • This topic was modified 3 years, 12 months ago by epsilon42.
  • The topic ‘OpenStreetMap + “No Venue”’ is closed to new replies.