• Resolved golookwhere

    (@golookwhere)


    I seem to be getting this error when I try to create content.

    “OpenAI returned empty response for this request.”

    Also, woocommerce desriptions are coming back with

    “There was no response for this product from OpenAI. Please try again”

    Any ideas please

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • Plugin Author senols

    (@senols)

    Hello @golookwhere

    At the moment there is an open incident on OpenAI side.

    Please check their status page: https://status.openai.com

    I suggest to wait until this issue resolved from OpenAI side and try again.

    Thread Starter golookwhere

    (@golookwhere)

    Sorry, just checked OpenAI and they have an outage.

    https://status.openai.com/

    FWIW, I’m using 2 different chatgpt plugins on the same page and the AI Power is returning an error while the other is working fine. Both are using the same API key. I’ve been running this testing rig for several days with no issues.

    Hi,
    first of all thanks for your Plugin. The amount of features is great.

    I face the same problem. (“OpenAI returned empty response for this request.”)

    I think, OpenAI is up today. or are there still issues?

    Kind regards,
    Ralph

    Plugin Author senols

    (@senols)

    Hi @toddwmac and @randolph60

    Are you still getting this error message?

    • This reply was modified 1 year, 3 months ago by senols.

    Greeting…

    Yes, as of 21:17 Mountain Time, I get a “Something went wrong” msg when I prompt with “Hi” Another interface works fine. Both the Promptbase and the ChatGPT forms UI work just fine. The ChatGPT UI and it’s short code fails. Thank!

    • This reply was modified 1 year, 3 months ago by toddwmac.

    Hi Senol,
    thanks for your respone.

    Unfortunately yes. The same error.
    I’ve updated to the newest version, but no change.

    Other generators works fine.

    The problem seems to persist throughout all the plugin’s tools. I’m using 2 different chatgpt plugins the AI Power is returning an error while the other is working fine. Both use the same API key.

    • This reply was modified 1 year, 3 months ago by macrovar.
    • This reply was modified 1 year, 3 months ago by macrovar.
    Plugin Author senols

    (@senols)

    Hey everyone @macrovar @golookwhere @randolph60 @toddwmac

    Are you able to share with me your url please where this is happening?

    If you are not comfortable to share your url here, can you please send me an email: senols@gmail.com

    I would like to investigate this.

    Thread Starter golookwhere

    (@golookwhere)

    It hasn’t come up for me since they resolved the issues at openAI so I’m good. Can I just add that I subscribed to OpenAI status updates and I get a text when they have an issue.

    • This reply was modified 1 year, 3 months ago by golookwhere.

    Using Version 1.5.26

    The UI generated using your Short codes for custom ChatGPT forms still fails (generating no output after the prompt is entered). However your general GPTchat window works fine with a short code.

    When I embed a custom GPT Forms form with the short code below, it fails to generate any output in the chat window after the prompt is entered. However, if I drive the form directly from your interface, it works fine.

    The shortcode syntax I’m using (copied from the custom form) [wpaicg_form id=222 settings=no custom=yes]

    Unfortuantley I can’t post a link here but I’ll send you a link to my test rig.

    Plugin Author senols

    (@senols)

    @toddwmac

    Just for a test purpose, I see that there are 2 additional chat box in that page where you gave gpt forms. Can you pls remove them to see if they are causing some kind of conflict?

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • The topic ‘OpenAI returned empty response for this request.’ is closed to new replies.