WordPress.org

Forums

WP YouTube Lyte
[resolved] Only see [videotitle].mp4 (5 posts)

  1. noodlz
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm completely stumped. Installed the plugin, and it appears to be converting my YouTube link appropriately, but when I look at the post all I see is the title of the video. For some reason, it doesn't seem to be applying the styles in the header at all (maybe the javascript file isn't loading)? This could be a conflict with the customized theme this site is using, but I'm really not sure where to even start looking.

    http://theroosport.com/roosport2/

    Thanks for the help!

    http://wordpress.org/plugins/wp-youtube-lyte/

  2. noodlz
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just wanted to add after some additional troubleshooting, if I manually add the script to my header (along with setting bU var manually), the script side works but the stylesheet still doesn't seem to work.

    http://theroosport.com/roosport2b/

    There's now a black box, but if you click the box it does load the YouTube video correctly.

  3. noodlz
    Member
    Posted 1 year ago #

    Another update...if I manually add the styles, everything works. Something is preventing it from writing to the header I assume?

  4. Frank Goossens
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I don't see any of the javascript that is supposed to in the HTML and that you added manually. My best guess; your theme lacks the wp_footer-call in the footer. Can you check that and, if need be, add that?

  5. noodlz
    Member
    Posted 1 year ago #

    I added the code in manually and was able to get it to work, but you're likely correct about the wp_footer call. Thanks for the quick response!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WP YouTube Lyte
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.