Support » Plugin: WP Content Pilot - Autoblog & Affiliate Marketing Plugin » Only one post after “run now”

  • Resolved mubiesam

    (@mubiesam)


    Hi,

    Tried with this feed link…http://feeds.marketingland.com/mktingland

    My Campaign Frequency is set to one hour, Campaign target 5, Campaign status active, Last Run is keeping up every hour, but Last Post is always the same post…FACEBOOK’S FORMER SECURITY CHIEF TO HELP ZOOM SECURE PLATFORM, while there are 3 more from the feed source already.

    Any suggestion?
    Thanks

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • gKibria

    (@gkibria69)

    Hi @mubiesam,
    It appears that everything is working perfectly for you. It is hard to predict the problem but it can be an issue with caching. I have tested with your link and everything worked great.

    Are you using any caching plugin? Will you please share the current status with us? Thank you.

    Thread Starter mubiesam

    (@mubiesam)

    Hi @gkibria69

    Thanks for reply.

    We didn’t install caching plugin yet, here is the
    Full screencapture for your reference.

    “Campaign Posts” is still “No posts generated yet”

    gKibria

    (@gkibria69)

    Hi @mubiesam,
    Thanks a lot for sharing your campaign setup with us. It appears that though posts are published under Campaign Posts it appears that no posts generated yet. From the Post Settings section, you have selected Status as Draft.

    The problem is due to post status (Draft). We will fix this so even if Draft is selected the Campaign Posts must be populated properly. I hope that now your confusions are clear.

    Please share a good review if you love our product. Thank you.

    Thread Starter mubiesam

    (@mubiesam)

    Hi @gkibria69

    I had tried with both Published and Draft for post settings, but same result that no new post generated except the posts which I had manually clicked “Run Now”.

    Besides, got another issue…No feed article generated check log for details.
    #(46503) – RSS feed…Failed readability reason [Content is not readable]…Not readable [https://www.marketingaiinstitute.com/blog/outlier-ai-spotlight]

    But the same source https://www.marketingaiinstitute.com/blog I could get it on https://feedly.com

    I’m quite happy to find your plugin, but need to get it working as expected, then I will be glad to share a good review.

    Thanks

    gKibria

    (@gkibria69)

    Hi @mubiesam,
    The first link (http://feeds.marketingland.com/mktingland) is a valid feed link. But the second link (https://www.marketingaiinstitute.com/blog) is not a valid feed link.

    The first link works fine on our end and it should generate posts for you. The second link will not work. Does the first link work for you?
    Thank you.

    Thread Starter mubiesam

    (@mubiesam)

    Hi @gkibria69

    No, nothing posted after 2020/04/09.

    Thanks

    gKibria

    (@gkibria69)

    Hi @mubiesam,
    Can you please verify which link are you trying with? If you are using the valid feed link (http://feeds.marketingland.com/mktingland) then it should work.

    Please confirm the link. Thank you.

    Thread Starter mubiesam

    (@mubiesam)

    Hi @gkibria69

    It is http://feeds.marketingland.com/mktingland but nothing generated except manually ran.

    Please refer to the screencaptures, why there is nothing posted after 2020/04/09.
    screen1
    screen2 post list

    gKibria

    (@gkibria69)

    Hi @mubiesam,
    That link worked perfectly for us. Will you please come to our site and connect with us from our live support section. Find the message icon at the right bottom of our site.
    Thank you.

    gKibria

    (@gkibria69)

    Finally, we were able to find the problem. It was a CRON issue.

    Thank you @mubiesam for being patient with us.

    Thread Starter mubiesam

    (@mubiesam)

    Hi @gkibria69 , Thanks for your great support.

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘Only one post after “run now”’ is closed to new replies.