WordPress.org

Forums

Slideshow
[resolved] only in preview (4 posts)

  1. funsail
    Member
    Posted 2 years ago #

    slideshow only works in preview

    my footer is
    <?php wp_footer(); ?>

    </body>
    </html>

    Is it because my wp-content is renamed?

    Edit: Oh it's a doozy

    In preview it has code like
    http://sssss.xxxxxxxxx.com/data/plugins/slideshow-jquery-image-gallery/js/SlideshowPlugin/slideshow.min.js?ver=2.2.1'></script>

    in real it's like
    http://xxxxxxxxx.comy/js/SlideshowPlugin/slideshow.min.js?ver=2.2.1'></script>

    Can you tell me where this is written, somethiing is clearly replacing string by assuming a length

    http://wordpress.org/extend/plugins/slideshow-jquery-image-gallery/

  2. funsail
    Member
    Posted 2 years ago #

    Worked out this is the fault of wordpress-mu-domain-mapping

  3. Stefan Boonstra
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    The slideshow tries to obtain its file location by using a WordPress function, so I don't know why it should go wrong there.

    The slideshow script is loaded in 'wp-content/plugins/slideshow-jquery-image-gallery/classes/SlideshowPlugin.php'. On line 123 of that file you'll find the line that works out the plugin's location, which you can change.

  4. funsail
    Member
    Posted 2 years ago #

    wordpress-mu-domain-mapping used an old define that disabled one of the includes

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Slideshow
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.