WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Only Header and First Post Title Is Loading

Only Header and First Post Title Is Loading

  • Good morning,

    I’ve just run into a weird issue. My site will load only the header and title of the first post… nothing else.

    It doesn’t matter what browser I use the same things occurs.

    I can however, log in and get to the dashboard by using wp-login in the URL.

    Can someone take a look at http://www.crookedpitch.com and give me some insight on how to fix this issue?

    Thank you,
    Knox

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Looks like something has happened to your template files for mandigo. Try switching to the default template to see what happens. If that fixes it, I would suggest reloading the mandigo theme.

    Same thing happened to me! Tried reloading theme and reinstalled blog files – same problem. Thinking of doing a complete reinstall – DB as well. Totally infuriating.

    Seems it is a piclens issue!!!

    http://readlite.piclens.com/ 503 error

    wtf?

    Moderator kmessinger

    @kmessinger

    It seems that there is a general problem in WordPress…!! I can not post any new topic, just the title appears & the content can not be loaded…!! My team starts to search after this, once getting a solution, we will publish it here

    I just deactivated all of my plug-ins so I could switch themes. Before I switched themes I checked to see if the blog worked without any plug-ins, and it is back up and running.

    What’s the best way to find the guilty plug-in? Is it reactivating them one by one to see what crashes?

    Thanks,
    Knox

    Moderator kmessinger

    @kmessinger

    Is it reactivating them one by one to see what crashes?

    Exactly! And sometimes you will find after activating them again all works ok.

    cafemaster – if you are having a problem you should post it not hijack a post with a different problem than yours. And when you do, add a URL so people can check.

    The guilty party was “Tweet This”.

    Are there any known reasons why this plug-in was crashing my blog?

    Thanks,
    Knox

    Dear K3200; well done. “Tweet This” is the cause of not only this problem, but also it causes inability to add new links in some blogs & disturbance in addition of categories. I’m not sure about the cause till now.
    kmessinger: I didn’t mention the blog because it is not mine. A friend asked me help after discovering many problems in his blogs. So I tried to mention that this is not a personal problem of a friend. Once we discovered the solution, a friend here discovered it first, we hurried to mention it to help others friends having the same problems. I don’t have any bad intentions at all. Thank you any way.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘Only Header and First Post Title Is Loading’ is closed to new replies.
Skip to toolbar