Support » Plugin: MetaSlider » Only first frame shows, no sliding

  • Hi, I get only the first frame, not more. Disable WPAUTOP installed, jQuery updater installed. I don’t see 2 jQuery calls (maybe I’m wrong).

    The issue can be found here: http://www.essenistkeingift.de (Slider at the bottom, where the tomato is)
    The preview works: No (Shows only the left half of the first image)
    It works with other themes: No (tried with WordPress Theme “2017”)
    It works when I disable all other plugins: No
    Meta Slider version: 3.4.1

    Uncaught TypeError: $(…).flexslider is not a function

    Browsers: Chrome & Safari / Mac
    Thanks!

    • This topic was modified 2 years, 5 months ago by  Farlif.
Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Contributor matchalabs

    (@matchalabs)

    Hi there,

    I’m currently seeing the following error on the link provided:

    Service Temporarily Unavailable

    Thanks,
    Dave

    Hi, yes, I had a serious crash down of the site, but now it’s running again. Could you perhaps take a second look on it? Thank you!

    Plugin Contributor matchalabs

    (@matchalabs)

    Hi,

    I can see the site now and it looks like there are three jQuery libraries being loaded, one from the updater plugin which I would keep and then two from the google api which I’d remove.

    Removing all but 1 copy of jQuery might resolve the issue as this often causes JavaScript errors.

    Thanks,
    Dave

    Ok, sorry, I don’t know how to remove the two jQuery calls by the Google API. How can I do that? Thanks,
    Stefan

    Plugin Contributor matchalabs

    (@matchalabs)

    Hi Stefan,

    I’m unable to determine what is loading the additional jQuery libraries so one way would be to disable all other plugins first and see if this resolves the issue, then to reactivate one-by-one.

    Thanks,
    Dave

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Only first frame shows, no sliding’ is closed to new replies.