Support » Plugin: WooCommerce Auto Category Thumbnails » Only Displaying Thumbs for some Categories..

  • Hi,

    The plugin seems to work for me, but not for all categories.

    I get automatic thumbs for about half of my categories, how can i fix this?

    I solved the blurry image issue with help from other threads, but this i cant seem to fix.

    Best Regards

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • I had this same issue and found that some of my products didn’t have a value for the post meta called “_visibility”. It has to be set to “visible” or “catalog” on each product or the thumbnail won’t be returned. In my case, I *think* this was related to products being imported through WP All Imports but I’m not 100% certain.

    novy85

    (@novy85)

    I had the same issue and also WP All imports for WooCommerce products.Do you fix the problem with any setting?

    • This reply was modified 2 years ago by novy85.
    asocalguy

    (@asocalguy)

    I haven’t had time to diagnose this issue further but what I noticed is that WooCommerce moved the visibility setting into a taxonomy instead of post meta. The latest version of Auto Category Thumbnails looks like it’s intended to work with the taxonomy info but honestly I haven’t looked at it. I cheated and added “_visibility” values to every product as a stop gap measure.

    novy85

    (@novy85)

    Ok,thank you.I’ll try this solution and let you know if it works.If I will found another solution I will share it in this topic,thanks again!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Only Displaying Thumbs for some Categories..’ is closed to new replies.