Support » Themes and Templates » Only classic and default is working

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Hello everyone
    i am also facing the same problem, i am new to wordpress and i installed it successfully but when i put some new themes folders to wp-content/themes directory they did not appear at my control panel. remember i am currently using wordpress at my localhost on Apache server with MySQL5.
    Kindly help me out.
    Regards

    Fellers, it appears that your webserver is having a problem loading the stylesheet of a particular theme.
    Are you using a readily configured web-server like WAMP or XAMP or whatever web-server, or is your local web server configured manually?

    It’ll help though if you could post the code within the <head></head> tags by viewing the source on your browser 🙂

    Solkim

    only themes that works properly is default and classic

    jazzianbutt

    put some new themes folders to wp-content/themes directory they did not appear at my control panel

    If the default themes work correctly, the most likely cause is incorrectly uploaded themes. Did you upload “nested” folders, or the complete zip folder in error? “Nested folders” is a good key word search.

    Here is a tutorial on uploading themes correctly if you discover that to be the problem.

    http://www.village-idiot.org/theme-howto

    Hay thank you very much both of you,
    **ClaytonJames i am already following these instructions but still my themes are not appearing, i am not uploading Nested Folders my friend.

    **Arian Xhezairi i am currently working on localhost and using web developer controller suite, it was an exe file and i installed it properly. do you think it can cause a problem???

    Please provide me any solution, i’ll be really very thankful to you guys.
    Regards

    whooami

    (@whooami)

    Member

    if you want help beyond what youve gotten so far.. 1.) provide a url to your blog, 2.) provide the theme names, and 3.) provide the name(s) of the theme directories.

    and if you cant because youre on localhost, well youre on your own as far Im concerned.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Only classic and default is working’ is closed to new replies.