Support » Networking WordPress » One site of Multisite install has a redirect loop

  • Hi:
    Today just one of the sites I have in my multisite subdomain install started giving Error 310 This webpage has a redirect loop.
    All other sites are fine.
    I cannot even get into the wp-admin for this site, I get the error there as well.
    Any ideas?
    Thank You!

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • Did you check your hosting control panel for redirects that could cause this?
    Otherwise, it could be caused by a plugin, but I guess this should be one used on this error blog only.

    @axel13, thanks for the suggestion, but I did check for redirects on the host already…
    Any other ideas?

    Yea… if you can’t find the problem, ask the hosting company for help. This has always worked for me so far. 🙂

    Moderator Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    🏳️‍🌈 Halfelf Rogue & Plugin Review Team Rep

    So what’s the last few things you did to the site and the network?

    new plugins or themes? Upgrades?

    1. I did a backup with BackWPUp where I selected check and optimize database tables. BackWPUp reported some warnings, including some for this site.
    2. I uninstalled Bullet Proof Security, and tried to install Better WP Security. It hung on backing up the database, so I uninstalled it and re-installed Bullet Proof.

    @axel13, thanks for the suggestion. I submitted a support ticket.

    Moderator Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    🏳️‍🌈 Halfelf Rogue & Plugin Review Team Rep

    Did you delete the plugin folder for Better WP Security?

    Also you may want to run a repair on your DB. If it hung, you may have a crashed table.

    @ipstenu, thank you for your suggestions. Just deleted the Better WP folder, and ran repair on DB – no problems found.
    Still This webpage has a redirect loop…?

    Anything else you suggest?

    Thanks…

    Moderator Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    🏳️‍🌈 Halfelf Rogue & Plugin Review Team Rep

    Subdomains or Subfolders?

    If subfolders, you don’t happen to have a page in your main site with the same name as the subsite?

    subdomains…
    no pages in the main site with the same name…

    Moderator Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    🏳️‍🌈 Halfelf Rogue & Plugin Review Team Rep

    Check your error log. Anything come up when you hit that site?

    @ipstenu thanks for your suggestion, but nothing comes up in the error log…

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • The topic ‘One site of Multisite install has a redirect loop’ is closed to new replies.