Support » Plugin: MailPoet - emails and newsletters in WordPress » One particular mail server doesn’t receive my Newsletters

  • Resolved zaidve

    (@zaidve)


    • browser : mozilla firefox
    • OS : Linux Ubuntu 16.04
    • version of WordPress : 5.3.2
    • Theme : twenty seventeen
    • plug-ins : Akismet Anti-Spam 4.1.3 / iframe 4.5 / Mail Poet 3.46.6 / Mail Poet premium 3.0.83
    • website address : http://lafermedebarband.fr/
    • host : 02switch

    Hi everyone !
    I set up Mail Poet, using it’s own sending service, and so far everything’s fine : I checked my SPF et DKIM records with “mail-tester.com”, I authorized my sending e-mail address… and many subscribers get my Newsletters (at least, half of the 500 contacts of my list). What a wonderful world.
    Except for one particular mail server only (laposte.net) : for this one, the newsletters don’t even go to the spam folder, it appears that they just don’t reach the mailbox, despite of the fact that the Mail Poet statistics tells me the newsletters have been properly sent. I don’t get bounces, error messages or anything. And if I write a simple e-mail from my host provider mail box to that particular e-mail server (laposte.net), it works just fine. Seems that the issue comes from the communication between Mail Poet and laposte.net.

    Do you have any idea why that evil e-mail server is angry against Mail Poet, and what I could do about it ?

    It’s quite annoying : I have no way to communicate with many of my customers, all those who use that popular (and apparently crappy) french e-mail service provider…

    Thank you very much for your advice ! 😉

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • stephaned

    (@stephaned)

    Same for me with 3 différent mailpoet server.

    franco1900

    (@franco1900)

    Same for me
    Aie ! Il semble qu’il y ait un problème avec l’envoi sur votre site. Lire notre guide pour résoudre ceci vous-même.
    et server return error 400 when saving mail form

    I use Mailpoet 2 on an other website and don’t have thoses errors

    Have you a solution to try ?

    François

    Plugin Author MailPoet

    (@wysija)

    Hello there,

    Yes, we are currently experiencing some deliverability issues when sending emails to Laposte emails. We are already working with them to correct that. Sorry for the inconvenience.

    Hello MailPoet team !
    Ok, thank you for the answer. I’m relieved 🙂 I thought that it was because something I did (or didn’t do properly).
    So, it’s up to you now… good luck with it, and thank you very much for your work !
    greetings

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.