Support » Plugin: WordPress Page Builder - Beaver Builder » One page won’t publish the changes

  • Resolved Rinat Arzumov

    (@imrinat93)


    Hi there,

    For some reason, I started bumping into some publishing issues on one of my pages.

    My page looks so nice when it’s in edit mode, but whenever I publish the changes and refresh the page, it looks hideous.

    How do I fix this issue?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Contributor Ben Carlo

    (@hinampaksh)

    Hey @imrinat93,

    Thanks for posting!

    It looks like your site is running W3 Total Cache.

    Can you try clearing its cache, or disable it completely, and see if it helps? The page is most likely just loading a cached version of the page’s assets causing the issue. 🙂

    Ben

    Thread Starter Rinat Arzumov

    (@imrinat93)

    Hi Ben!

    Deactivating W3 Total Cache did the trick. Thanks a bunch for your assistance!

    Rin

    Thread Starter Rinat Arzumov

    (@imrinat93)

    What do I do afterwards though? Re-activating the plugin makes my pages go back to normal.

    Plugin Contributor Ben Carlo

    (@hinampaksh)

    Hey @imrinat93,

    When you say the pages go back to normal after reactivating, do you mean the page layout without the styling? Or is everything still fixed after reactivating W3TC? 🙂

    Ben

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.