Support » Plugin: Elementor Custom Skin » one of the titles are not showing on frontend

  • Hello.

    i’m using this incredible plugin in a customer’s website and i have a small problem.

    as you can see in the attached image, https://snipboard.io/UD0djL.jpg .
    also i’ve checked the console and could not find any errors there.
    i’ve looked at the HTML, there also you can see the div of the headline is not showing at all…

    the posts are regular wordpress posts from a specific category.

    what can i do please?
    thank you!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author dudaster

    (@dudaster)

    Could be a css issue. You can inspect element to see if it is a rule that has display:none or opacity:0

    It will be easier for me if you provide an url if you don’t know how to inspect element.

    Thread Starter ahiad

    (@ahiad)

    hello, thank you very much for your reply!
    i’ve checked the html and the whole div that should have the title in it wasn’t there.
    i remember there were 3 divs (title, excerpt, read more button) and for all other posts in the same loop and this one had only 2 (excerpt, read more button).

    and the weirdest part is that now they are there.

    i’ll do a screenshot next time it’ll happen.

    thank you!

    Thread Starter ahiad

    (@ahiad)

    you can see here for example the problem:
    https://snipboard.io/NXj5E1.jpg

    the 3rd headline is missing, there are some errors in the console but nothing regarding this plugin.

    i can send you the address to the website where it is presented in private if you want.

    thank you!

    Plugin Author dudaster

    (@dudaster)

    yeah this is wierd. please use the chat on dudaster.com

    Thread Starter ahiad

    (@ahiad)

    ok, i’ll contact through there, thank you!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘one of the titles are not showing on frontend’ is closed to new replies.