Support » Plugin: Tradetracker-Store » Omschrijving niet getoond

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
 • Plugin Author RPG84

  (@rpg84)

  Hi

  Does the feed actually have a description included for the items? I have seen before when that wasn’t the case

  Robert

  Thread Starter Nicobeuk

  (@nicobeuk)

  Ik heb een andere feed geupload en die geeft wel een omschrijving, dus het is inderdaad mogelijk dat er geen omschrijving aanwezig is in de feed. Dit zal ik nog controleren.
  Voorheen maakte ik gebruik van wpallimport. Hiermee heb ik altijd dezelfde feed opgehaald en werd alles prima weergegeven.
  Wpallimport doet echter 6 uur over het uploaden van 4000 producten, vandaar dat ik op zoek ben naar een alternatief.

  Heb ik nog een volgende vraag:

  Om de winkelpagina te maken maak ik gebruik van categorieen. Deze zijn in de feed aanwezig, maar worden niet altijd volledig weergegeven.
  Het is jammergenoeg niet mogelijk om de categorieen in afzonderlijke feeds te uploaden, dus ik ben afhankelijk van de mogelijkheid om deze te kunnen selecteren.

  Wat is de oorzaak dat de categorieen niet altijd volledig zichtbaar zijn? En waarom verschilt dit per upload (bij uploaden van dezelfde feed)?
  Ik maak gebruik van de feeds van Zanox en Daisycon.

  Nog een andere vraag:

  Hoe kan ik de overige velden die in de feed aanwezig zijn zichtbaar maken op de winkelpagina (zoals bijvoorbeeld “merk” of “levertijd”)?

  Gaarne reactie.

  Plugin Author RPG84

  (@rpg84)

  Hoi,

  De feed laad de categorieen in die standaard meegelevered worden (zolang ze in de juiste velden staan) Mocht je een feed hebben waar wel categorieen in staan maar die niet getoond worden krijg ik graag de link naar de feed zodat ik dat kan onderzoeken.

  De extra velden werken alleen in tradetracker feeds. Zij zijn namelijk de enige die ze een duidelijke naam geven en gemaakt hebben in een manier dat ze te importeren zijn in een logische methode. Om de extra velden van tradetracker te importeren moet je de optie in de plugin instellingen aanzetten.

  Robert

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
 • The topic ‘Omschrijving niet getoond’ is closed to new replies.