WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » WP Symposium Toolbar » [Resolved] Omnibox or other backend search functionality does not appear to work

[Resolved] Omnibox or other backend search functionality does not appear to work

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Guillaume Assire

    @alphagolf_fr

    My own analysis is that the Omnisearch icon proposed by JetPack doesn’t seem to be properly moved by WPS Toolbar. If you don’t select an alternate location it does show for the selected roles, both frontend and backend, but as soon as you choose to move it, it simply disappears.

    I will investigate to see how I can have it to behave like the default Search icon, or eventually hide the setting to move the Search icon when JetPack is installed.

    Thanks for reporting this.

    Plugin Author Guillaume Assire

    @alphagolf_fr

    Hi CodeCandid, sorry for the delay in addressing this.

    The v0.22 of the plugin should solve this issue. I have also added the needed CSS so that JetPack items are correctly styled, as they weren’t adhering to generic rules due to the use of “!Important” by the JetPack team.

    Could you please confirm the plugin works fine for you now.

    PS you may need to visit the plugin options page and save, even unchanged, to re-generate the CSS

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] Omnibox or other backend search functionality does not appear to work’ is closed to new replies.
Skip to toolbar