WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Odd things missing since 3.2 upgrade

[Resolved] Odd things missing since 3.2 upgrade

  • Tonight I did the auto-upgrade to 3.2, and now it seems some of the administrative functions on my dashboard are gone. I’m running an installation using the multisite functionality, if that makes a difference.

    The major ones I’ve noticed so far are:
    1. The “install theme” tab is missing. I can view currently installed themes and pick among them, but I cannot install a new theme. I am not shown the options to edit or modify themes, either.

    2. The “network admin” section has vanished. I know that if I rollover my name at the top of the page, I should have network options, but they are gone. I can visit “my sites,” but the options to add a new site and to do a network update are gone.

    Yes, I deactivated all my plugins – no change. Any suggestions would be greatly appreciated. Thanks!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Try going to your network admin manually by typing [your-blog-root]/wp-admin/network

    If that works, go to the Update Network page and run that, see if that fixes things.

    I did get into the Network Admin page manually and reinstalled 3.2, then did a network update. What was missing before is still missing. Thanks for the suggestion. Any other ideas?

    A little more info on this: I still didn’t have the “install theme” tab, so I uploaded a theme to my server via FTP. Strangely, it won’t show up in the dashboard’s theme viewer, and neither will TwentyEleven, which was installed by default when I updated.

    OK, I think I’ve figured it out. I needed to activate the themes for the network before I could see them on my dashboard on any individual site, even when logged in as the admin. Duh.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] Odd things missing since 3.2 upgrade’ is closed to new replies.
Skip to toolbar