Support » Themes and Templates » odd problem…blog is changing theme on it’s own???

  • Ok, the first and second time this happened, I just thought it was some kind of quirk. Now that it’s happened more, I think I need to address it. My custom theme is activated but keeps reverting to the default “on its own”. Any ideas what could be causing this? I have the latest version and I have not been tinkering with it at all in months.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You might try keeping only one theme in your theme folder? I.e. download the “default” directory to a safe place on your hard drive, and then delete it from your webspace.

    Do that AFTER you’ve switched themes though…

    Also, do you have any plugins installed?

    Oh, also it might be that your browser cache isn’t refreshed, could you post a link?

    Great idea with the one theme. I’m getting the rest of them backed up and into a different folder now.

    I don’t think it’s the cache refresh since it happens on different day…ie I change it to “blue” and it shows that theme correctly, then the next day it will be back to “default”

    I’m wondering if it has anything to do with recent server problems at my host. I know he has had to reboot a lot since somehow my wordpress is leaving open a lot of connections. Maybe that triggers it back to default? Anyway I think once there is only one theme there to go to that problem, at least, might be solved.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘odd problem…blog is changing theme on it’s own???’ is closed to new replies.