WordPress.org

Forums

[resolved] Odd problem with split posts (7 posts)

  1. LostFragment
    Member
    Posted 8 years ago #

    I use index.php as both the index and single post templates, yet an image bar I have on the left side of my page doesn't show up on individual pages. Anyone know what gives?

    Page at: http://www.ninephoenixes.com/rpglanddesign/

    Thanks~

  2. LostFragment
    Member
    Posted 8 years ago #

    Bump? ^^

  3. LostFragment
    Member
    Posted 8 years ago #

    Bump #2. Anyone got any ideas?

    I give up after this bump.

  4. moshu
    Member
    Posted 8 years ago #

    Even on your main page there is a lot of errors in the sidebar - you should clean that up first (instead of bumping, which is very annoying and bad manner, bad karma!)

  5. LostFragment
    Member
    Posted 8 years ago #

    The errors weren't there when I posted this yesterday; I was messing around with a few other things afterwards, so it's unrelated.

    And yeah, I know bumping is annoying, but I'm at my wit's end here, and don't know where else I could get advice :P

  6. moshu
    Member
    Posted 8 years ago #

    The thing is: most helpers as they come online go to the "topics with no replies" queue.
    Bumping your post = successfully removing it from that queue, creating the impression it has been answered. (I like it; it's like automatically punishing the bumpers...)

    Re your issue: are you sure there are no conditional tags in your sidebar that would prevent the content of the sidebar to be displayed?

  7. LostFragment
    Member
    Posted 8 years ago #

    Ah, that's the ticket. I have a basicish concept of how PHP/programming in general works, but I'm learning a lot as I go along here, so I figured I was overlooking something small.

    In any case, thanks for the help. And apologies for the bumping.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags