Support » Plugin: Integration for Szamlazz.hu & WooCommerce » Nyugta helyett szeretnék számlát kérni

 • Resolved lajosbela

  (@lajosbela)


  Kedves Péter,

  Angol nyelvű oldalt üzemeltetünk, ezért igen kellemetlen, hogy a Checkout oldalon ez az opció magyar nyelven jelenik meg. Van lehetőség ezen változtatni?
  Bár a számla opciónál az angol nyelvet választattam ki, ennek ellenére a nyugta magyar nyelven került kiállításra. Van valamilyen opció az angol nyelvű változatra?
  Ha esetleg nem aktiválom a nyugta opciót, a PRO változattal az automata számlakiállítás működik? Szolgáltatásokat értékesítünk , ezért fontos, hogy fizetés után automatikusan megkapja az ügyfél a számlát/nyugtát.

  Köszönöm segítségét.

Viewing 1 replies (of 1 total)
 • Plugin Author passatgt

  (@passatgt)

  Szia!

  A mező nevét át tudod írni így(másold be a témád functions.php fájlába):

  add_filter( 'woocommerce_checkout_fields', 'custom_override_checkout_fields');
  function custom_override_checkout_fields( $fields ) {
   $fields['billing']['nyugta']['label'] = "I need an inoivice instead of a receipt";
   return $fields;
  }

  A nyugta nyelvét sajnos nem lehet módosítani a Számlázz.hu-val, csak magyarul tud generálni. Esetleg náluk kellene érdeklődni, terveznek e ilyen módosítást, vagy beállítható e valahogy a számlázz.hu beállításokban.

  A 3.3-as verziótól kezdve a nyugtakészítés és az automata számlakészítés csak a PRO verzióban érhető el. A régebbi verziót innen, az oldal alján lehet letölteni, amiben még ingyenes volt az automata számlakészítés(3.2.6-os verzió): https://wordpress.org/plugins/integration-for-szamlazzhu-woocommerce/advanced/

Viewing 1 replies (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.