Support » Plugin: OneSignal - Web Push Notifications » Notifications not sending post latest updates

  • Hello. I updated to the latest version today and notifications don’t seem to be sending. Is anyone else encountering this issue? Thanks!

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 17 total)
  • Same issue here, started when I updated to the latest version a few hours ago, I installed the classic editor plugin and notifications sent, it seems to be a conflict with Gutenberg and onesignal which started when i updated to the latest version of onesignal.

    Hello,
    Thank you for reaching out. Are you using the newest version of wordpress? Please see: https://documentation.onesignal.com/docs/web-push-wordpress-faq#section-how-do-i-send-a-notification-when-a-post-is-published- for information on how to send notifications in WordPress 5. Also, make sure that the OneSignal checkbox is clicked before updating or publishing a post as this is now a bit more difficult to find (under the Document tab).

    Please let me know if you continue encountering issues.

    Thank you!

    Rodrigo Gomez-Palacio
    Solutions Architect @ OneSignal

    good night. I have the same problem. I have already followed every step of the document – and the problem still persists. notifications have stopped – and in the history of postings on the onesignal site – also has no record of the latest posts. what to do? the error started happening after the update.

    Hi @rgomezp.

    Thank you for your response!

    I can confirm that:

    a) We are using the latest version of WordPress
    b) We have read the documentation
    c) Notifications were being sent until the latest update made to the OneSignal plugin
    d) No other plugins have required updating since this time

    The only change appears to be the OneSignal update.

    Is it possible to roll back to the previous plugin version which was working?

    i had more than 1200 subscribers but after latest update of plugin it is saying
    OneSignal Push: A notification was sent, but there were no recipients.

    I’m facing the same problem.

    The problem seems to be in the new editor, I tried the old one and it worked. But they need to adjust this error.

    Thanks!

    Hello everyone,
    We are aware the update is causing new problems for some folks and will be addressing the issue in the next several days. Thank you for your patience.

    Best,
    Rodrigo Gomez-Palacio
    Solutions Architect @ OneSignal

    Hi, I have the same problem. Update the latest version of OneSignail and the notifications do not reach the recipients. When I publish a new post I get the following message.

    OneSignal: publishing post. Are you sure you want to notify your subscribers?
    Note: cancelling will still publish your post but won’t send notifications

    Whether you accept or cancel it, notifications do not arrive.

    It should be noted that, I have the latest version of WordPress 5.0.3 installed.

    Also before upgrading onesignal to its latest version everything worked fine with notifications.

    Good morning everyone,
    We have released version 1.16.12 which reverts changes made in version .11. Please test and let us know if you can send notifications again. Thanks.

    Rodrigo
    Solution Architect @ OneSignal

    good afternoon. everything is OK! working. thanks for listening.

    @cidademarketing Thank you for your response. Great to hear everything is working again!

    Rodrigo
    Solution Architect @ OneSignal

    Notifications worked again. Long life OneSignal

    Thank you! Everything is working now.

    Howdy,
    In order to improve the plugin, we created a very short typeform that will better help us understand how our users use the plugin. Click here

    Thank you again for your feedback. If you enjoy the plugin, we would very much appreciate it if you left us a review by clicking here. This helps us grow the OneSignal community and understand how to better serve our users.

    Thanks again,
    Rodrigo
    Solution Architect @ OneSignal

    • This reply was modified 9 months, 1 week ago by  rgomezp.
    • This reply was modified 9 months, 1 week ago by  rgomezp.

    Good Morning. The images have disappeared from the notifications. All notifications are being displayed without images. What happened? The bug started happening today, 07fev.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.