Support » Plugin: Email Template Customizer for WooCommerce » Notice: wc_get_template was called incorrectly.

  • Resolved UmbrellaWeb

    (@umbrellaweb)


    Getting errors on emails recived.

    This is what happens on taking the following steps:

    1. Customise an email, specifically the ‘order is now complete’ email. Then we send ourselves a test email from your plugin cutomiser. Works fine. The email we get shows the billing and shipping info for the customer fine.

    2. Send order/invoice email from the woo order screen and/or mark and order as complete and hit send order details action button and then the following message is displayed in the resulting email recieved:

    Notice: wc_get_template was called incorrectly. /home/sites/****/app/plugins/email-template-customizer-for-woo/includes/templates/empty-file.php does not exist. Backtrace: edit_post, wp_update_post, wp_insert_post, do_action('save_post'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, WC_Admin_Meta_Boxes->save_meta_boxes, do_action('woocommerce_process_shop_order_meta'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, WC_Meta_Box_Order_Data::save, WC_Order->save, WC_Order->status_transition, do_action('woocommerce_order_status_completed'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, WC_Emails::send_transactional_email, do_action_ref_array('woocommerce_order_status_completed_notification'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, WC_Email_Customer_Completed_Order->trigger, WC_Email->get_content, WC_Email_Customer_Completed_Order->get_content_html, wc_get_template_html, wc_get_template, include('/plugins/email-template-customizer-for-woo/includes/templates/ in /home/sites/****/wp-includes/functions.php on line 5229

    The above code is diaplyed BEFRE the billing and shipping information. The issue even happens for non customised emails.

    Strange, sending an preview test email for order complete works fine BUT when you go to woo > oder screen > send order info action then the above happens.

    Not workable for a live site 🙁 please can you help and fix?

    Maybe similar to this topic: https://wordpress.org/support/topic/stack-trace-on-new-update/

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Support mivtt

    (@mivtt)

    Hi,

    We are sorry for missing your message.
    Can you make a video how to lead to this error? we will check it in our end.
    Please contact us at support@villatheme.com

    Best regards.

    Thread Starter UmbrellaWeb

    (@umbrellaweb)

    Hello,

    So just to be on the safe side I tested this on a brand new site with default theme and no plugins apart from your activated. Here is the video: https://www.loom.com/share/afd5ebec700b4c4cb3413a648bf9030b

    I tested further and found that IF you have the wp-config show debug defined as set to TRUE then the above issue uccors IF its false then ofcourse it doesnt display.

    HOWEVER ignoring the issue (by not using debug true) is not a solution as clearly there is an issue somewhere.

    You can also test this. Hoping for a quick fix….

    • This reply was modified 9 months ago by UmbrellaWeb. Reason: spelling
    miracbureau

    (@mdwebbureau)

    Yes, we have exact same issue on point 2. Billing and shipping section shows multiple errors.

    Plugin Support mivtt

    (@mivtt)

    Hi all,

    Thank you for this detection.
    We have just fixed this problem, please update the latest and check again. Let us know if any problems detected.

    Best regards

    Thread Starter UmbrellaWeb

    (@umbrellaweb)

    Hello @mivtt

    Thank you. Tested and looks like that issue is now fixed 🙂

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Notice: wc_get_template was called incorrectly.’ is closed to new replies.