Support » Plugin: Amazon Associates Link Builder » Nothing happens when I press the search button

  • Resolved Owen

    (@imagemakersg)


    Here is a screenshot, nothing happens when I press the search button.

    This is my data.
    1. Plugin version 1.5.2
    2. WordPress version. 4.9.1
    3. PHP version. 5.4.45
    4. Browser version. Google Chrome 62.0.3202.94
    5. OS version. Windows 10 64 bit

    Please help to investigate and troubleshoot. Thanks!

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author Amazon Associates Link Builder

    (@amazonlinkbuilder)

    Dear @imagemakersg,

    We will surely assist you. May you please provide following details to help us to debug the issue:

    1. Browser console log error at the time of loading the page & also on hitting the search button. Steps to send console logs:

    • Open the Console window in Chrome using Ctrl + Shift + J (or Cmd + Opt + J on Mac) Follow this for reference
    • Hit the Search button and check the console log errors
    • Send the console logs as it is. It’s better if you can send screenshot of complete console log errors.

    2. Is the issue on all browsers or a specific browser?
    3. PHP error logs (if any)
    4. Are you using multiple editors in your setup? If yes, which plugin are you using for that so that we can try to reproduce the issue on our end?

    Owen

    (@imagemakersg)

    1. Browser console log error at the time on hitting the search button

    2. The issue is on more than 1 browser, e.g. Google Chrome, Microsoft Edge

    3. What are the steps to send PHP error logs?

    4. I’m only using the Divi Builder plugin in my setup

    Plugin Author Amazon Associates Link Builder

    (@amazonlinkbuilder)

    Dear @imagemakersg,

    Please go to Default Levels link in your console and unselect everything except warnings & errors and then send the console log errors back to us. Your valuable input will help us to debug this issue faster.

    While you’re at it:

    When I select a product from the search result and click “Create Shortcode” this error is thrown in the console (though not noticeable in the front end):

    POST https://[my-site]/wp-admin/admin-ajax.php 500 (Internal Server Error)
    send @ load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,thickbox,utils,jquery-ui-core,jquery-ui-widget,jquery-ui-position,jquery-ui-menu,wp-a11y,jquery-ui-au&load[]=tocomplete,moxiejs,plupload&ver=4.9.1:4
    ajax @ load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,thickbox,utils,jquery-ui-core,jquery-ui-widget,jquery-ui-position,jquery-ui-menu,wp-a11y,jquery-ui-au&load[]=tocomplete,moxiejs,plupload&ver=4.9.1:4
    n.(anonymous function) @ load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,thickbox,utils,jquery-ui-core,jquery-ui-widget,jquery-ui-position,jquery-ui-menu,wp-a11y,jquery-ui-au&load[]=tocomplete,moxiejs,plupload&ver=4.9.1:4
    get_link_id @ aalb_admin.js:708
    add_shortcode @ aalb_admin.js:668
    (anonymous) @ aalb_admin.js:623
    dispatch @ load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,thickbox,utils,jquery-ui-core,jquery-ui-widget,jquery-ui-position,jquery-ui-menu,wp-a11y,jquery-ui-au&load[]=tocomplete,moxiejs,plupload&ver=4.9.1:3
    r.handle @ load-scripts.php?c=0&load[]=jquery-core,jquery-migrate,thickbox,utils,jquery-ui-core,jquery-ui-widget,jquery-ui-position,jquery-ui-menu,wp-a11y,jquery-ui-au&load[]=tocomplete,moxiejs,plupload&ver=4.9.1:3
    
    Owen

    (@imagemakersg)

    Dear @amazonlinkbuilder,

    Please see the console log errors to debug this issue.

    • This reply was modified 2 years, 11 months ago by Owen.
    Owen

    (@imagemakersg)

    Any update on this?

    Plugin Author Amazon Associates Link Builder

    (@amazonlinkbuilder)

    Dear @imagemakersg,

    We are looking into this and will fix this soon.

    Plugin Author Amazon Associates Link Builder

    (@amazonlinkbuilder)

    Dear @imagemakersg,

    We fixed the issue in v1.5.3 of plugin release yesterday. Please update the same and feel free to reopen the thread in case the issue still persists.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘Nothing happens when I press the search button’ is closed to new replies.