Support » Plugin: Permalinks Customizer » Nothing happen – how to set correctly

  • Resolved dominmax

    (@dominmax)


    Hi,
    I have a test configuration:
    – in the Permalink structure in the last field: /%category%/%postname%
    – in “Set permalinks” (customizer): %category%/%postname% at posts and %postname% at pages

    And when I create a new post, after saving, I have just [postname] in the field I can edit. Of course the category of the post is choosen.
    E.g. domain.com/title-of-the-post
    I can edit ‘title-of-the-post’ but the plugin should add the category before the postname, shouldn’t it?

    So how should I set the ‘permalink structure’ wordpress section and ‘set permalinks’ customizer section to success?

    Thanks in advance for your help.
    Dominik

    https://wordpress.org/plugins/permalinks-customizer/

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Sami Ahmed Siddiqui

    (@sasiddiqui)

    Hi Dominik,

    Dominik, can you please share a screen shot of your post and permalinks settings page?

    Have you published the post or the post is in draft?

    Thanks,
    Sami

    Hi Sami,

    a) Permalink structure: https://snag.gy/Xfro8I.jpg
    b) Customizer – set permalinks: https://snag.gy/sK3fut.jpg

    After saving post (attached to category) as a draft I have link like “?p=605”
    And after publish the link is editable and looks like:
    https://snag.gy/MvsDOt.jpg
    (category is not included as a part of permalink).

    PS. I have some plugins deactivated: Custom Permalinks, Single Category Permalink and WCK – Custom Fields and Custom Post Types Creator. Could this influence something?

    Thanks,
    Dominik

    Plugin Author Sami Ahmed Siddiqui

    (@sasiddiqui)

    Hi Dominik,

    I have created a localhost to check this issue.

    My permalinks-customizer settings are: http://www.screencast.com/t/CYA7FCPxr

    Permalink Structure settings: http://www.screencast.com/t/YrjZOoHW

    Post: http://www.screencast.com/t/LAh63Mq7R

    Everything goes fine for me. I have activated custom permalink, custom fields, custom post types and Single Post permalink plugin as well. But does not get this issue.

    I am using WordPress 4.5.2 and the latest version of the Permalinks Customizer which is 0.3.2.

    Thanks,
    Sami

    Plugin Author Sami Ahmed Siddiqui

    (@sasiddiqui)

    Hi DOminik, Any progress in your work? Are you still facing the issue?

    Hi Sami,
    Thank you for your time!
    I did a lot of tests and the problem I had was probably caused by conflict with Simple Post Type Permalinks – used before.

    Now, on a fresh install, I have a PERFECT WORKING configuration:
    – post: %postname% (without slush)
    – CPT 1: %postname%/ (with slush!)
    – CPT 2: %category%/%postname%.html

    I am moving my site from oldschool engine to wordpress and want to do it with care about links 😉
    With your great plugin it seems to be possible! 🙂

    Thank you very much again!
    Dominik

    Plugin Author Sami Ahmed Siddiqui

    (@sasiddiqui)

    Hi Dominik, Good to know about your progress 🙂

    Best of Luck for moving your site 🙂

    Thanks,
    Sami

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Nothing happen – how to set correctly’ is closed to new replies.