WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » StrapVert » [Resolved] Nothing Found in Posts-Ready to Start Here? with posts posted already

[Resolved] Nothing Found in Posts-Ready to Start Here? with posts posted already

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Theme Author Brian Harris

    @zgani

    Hello acatgirl,

    Are all of the posts currently marked as “Sticky”? If they are and you have 5 posts or a number equal to the selection in the Featured Content count in the Customizer then they won’t show up in the main blog feed as the theme uses the do not duplicate call.

    Basically posts that show in the Featured section are not repeated in the blog feed unless its the Category/Archives page.

    A simple solution would be to post another standard post or if you are not ready yet you can choose to hide that section of the site until you have posts to show in that section. To do so navigate to the Customizer and under the Front Page Content Options check the 4th box and save.

    Do bare in mind that with the selection of the above settings the sidebar will be hidden too.

    Hope that helps,
    Zulf

    It worked! Thanks a lot! I went from 5 to 4.

    Thanks again!

    Amy

    Theme Author Brian Harris

    @zgani

    No problem at all Amy 🙂

    Marking thread as resolved.

    i need to get rid of this issue: “Nothing Found”. “Ready to publish your first post? Get started here” that is still sitting on the first page my frontend. The solutions I found from forum members for similar though not exactly the same thread doesn’t seem to work.

    I am new and just getting started. But, already, members’ help have gotten me on a really footing and I couldn’t be grateful enough. Please help me with this one too. Thanx in advance for your assistance.

    sBliss

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] Nothing Found in Posts-Ready to Start Here? with posts posted already’ is closed to new replies.
Skip to toolbar