WordPress.org

Forums

Nothing found error on pages, not the home page like other questions (2 posts)

  1. craftyfrugalmom
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello all,

    I am hoping someone can help me here because this is really strange. On my homepage, http://www.craftyfrugalmom.com, two of the links on the page are broken, displaying a 'nothing found' error when you click them. These are specifically the reviews and store links that are in the list on the page, not the sidebar menu. The links in the sidebar to the reviews and store pages work fine. I double checked my hyperlink code to verify that it says the right location and it does. The links in the code for both of the broken links are exactly the same as their respective links in the sidebar. I need to get this problem resolved as soon as possible, because I don't want broken links on my site, especially not on the home page. If anyone knows why I am getting this nothing found error when the code looks right and how to fix it, that would be greatly appreciated. Thanks in advance.

  2. Chris Barrett
    Member
    Posted 1 year ago #

    If you have FireFox, take a look at the page source code. FireFox is really good for this sort of thing, because it will highlight in red coding issues. Issues have a habit of cascading down the page, so always start at the top and work down (fixing one problem may fix others automatically below).

    For example, there is a "hidden" bullet list item showing up:
    <li><a href="http://www.craftyfrugalmom.com/reviews>Reviews</a> – Reviews of personally used products, services, apps, and websites. Check back for new posts.
    That code has a few issues. The reviews>Reviews is missing the closing " mark and should be reviews">Reviews. Also, there is no closing </li> at the end of that line.

    So, I would start there.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic