[Resolved] Not workng

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author Marcin Skrzypiec


    Hi! Would you mind activating the plugin on thefauxmartha.com for a day or two? Diagnosing any issues when the plugin isn’t active is in many cases pretty difficult 😉 I’ve noticed it was activated yesterday, but I hadn’t got the time to check out what’s wrong.

    Thanks for the response but I figured it out- it was error on my part. I do have another question and I can start a new post if needed, but I’m having trouble with center aligned images. When I’m working on a post, it will be fine but the left I publish, all the images will shift left (but still say center align). Usually if I go back in and update the images, they will reposition back to center but I have one image that won’t (plus it’s kind of a pain to have to go back in and update.)

    Here’s the example: http://naturallyella.com/2013/01/09/cauliflower-steaks-with-green-harissa-and-brown-rice/

    Plugin Author Marcin Skrzypiec



    I’ve checked it out and that’s definitely a bug on my side. I’ll try to fix it and release a new version of the plugin within a couple of days. Thanks for the response 🙂

    Plugin Author Marcin Skrzypiec


    I’ve updated the plugin, it should work fine with the centered images now. Please update the plugin on your website and let me know if it works properly. Thanks in advance.

    If you’re satisfied with the effect, please close this topic as resolved.

    I’m afraid that when I updated, the hover doesn’t show at all now. I didn’t change any settings- just updated. Ideas? Thanks for the help!

    I’m having the same issue – all images are shifting left.
    On my recipe pages the images load then disappear all together. I think they are being hidden when forced left. – see link:

    Otherwise I think the plug in is great. I’ll keep checking back for a updated fix for this issue.


    Plugin Author Marcin Skrzypiec


    @erin @ WSK: I’ve checked out your site and it seems that the plugin now works fine. You might want to try to delete some of the

    <p style="text-align: center;">

    elements that are placed around the images to force them to be centered and those images should still be centered (thanks to the latest update).

    On a side note:
    Load your site and check out Firebug’s console – there are a few requests to http://cdn.naturallyella.com/wp-content/plugins/%5B..] that return 403 Forbidden error. That was the case with my plugin yesterday (and 2 days ago), but today it seems that those requests (to my plugin’s files) are fixed. Maybe there’s a bug with the CDN setup. Hopefully the plugin now works just as you wanted.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Resolved] Not workng’ is closed to new replies.
Skip to toolbar