Support » Plugin: WooCommerce - Country Based Payments » Not working with WC 3.9.0

  • Resolved quinox

    (@quinox)


    Hi,

    Using this plugin for a few years now.
    But since the latest update op WooCommerce to V3.9.0 all payment options are visible. Plugin is not working anymore.

    Regards,

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author Ivan Paulin

    (@ivan_paulin)

    Hi,

    I’m sorry to hear that.

    I’ve tested the plugin with the latest version of WordPress and WooCommerce, and I don’t see this issue.
    Can you please give me the list of plugins that you use so that I can try to test this plugin in the environment similar to your site?

    Thanks,
    Ivan

    clk87

    (@clk87)

    Hi Guys,

    Just wanted to say that I’m experiencing the same thing on my site unfortunately.

    Any help is appreciated 🙂

    quinox

    (@quinox)

    Hi Ivan,

    I see it on 2 sites now.
    Deactivated all plugin except:
    – WooCommerce
    – Country Based Payments
    – Cardgate (payment provider plugin) Other site PAY.nl (payment provider plugin)

    I’m sure your plugin, which I use regulary, not compatible with WC V3.9.0

    Any help is highly appreciated.

    Plugin Author Ivan Paulin

    (@ivan_paulin)

    Hi

    Does this problem happen on page load or when you change the country on the checkout page?
    Please try to change the country and let me know whether the plugin does his job.

    Hi Ivan,

    It happen on page load. By changing the country, I face the same problem.

    Kind regards,

    Roland

    Plugin Author Ivan Paulin

    (@ivan_paulin)

    Hi,

    The new version of the plugin is released.
    Before updating the plugin on your site, be sure to make a backup and be ready to revert to an old version of the plugin in case something won’t work correctly after the update.
    The best option would be to test the plugin on the staging server before updating the live site.

    Please let me know whether the problem is solved on your site.

    Thanks,
    Ivan

    Hi Ivan,

    Problem is solved with the new update!

    Thanks a lot.

    Regards,
    Roland

    Solved

    Thank you so much Ivan and quinox, things are back to normal for me too.

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘Not working with WC 3.9.0’ is closed to new replies.