Support » Plugin: Elite Licenser Lite - Software License Key Manager » Not working with only one domain.

  • I tested the plugin on a disposable WordPress install, but I could not make it work if I restricted the license to one domain only.

    When I try to activate the license on the WordPress site, I just receive the following error message:

    `“Your key has been installed on another domain()”

    In order for it to work, I had to add at least two domains in the license settings (“Max Domain” field), which can be found at the “License Type” menu.

    Also, if I activate the “two domains” license in a second domain and later change the license once again to one domain in the settings, I simply can’t deactivate it at all on the already activated website.

    This happens with both the free and “pro” versions. The test was conducted on live sites, so it’s not something related to local WordPress installations.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author appsbd

    (@appsbd)

    No,
    its a basic feature and currently many author are using this plugin. May be something is miss-configured in your settings. We will help you to fix it. We have replied your ticket please check.

    Thanks

    Thread Starter Márcio Duarte

    (@pagelab)

    You’re right. The issue is related to the UI itself, and occurs when a new license is created manually for one domain only.

    When a new license is created manually, the “Status” drop-down list must be kept with the “free” option selected.

    “Free” in this context means “Not used on a domain”.

    If the “Status” field is changed to any option except “free”, the license will be considered “blocked” and will simply not work, even if it is not being used by any site.

    Plugin Author appsbd

    (@appsbd)

    Yes, when you create a license manually then you must choose the license status as Free(on create). For single domain , if status is free then it is available for any domain. If the status is active that means it already activated by a domain.

    • This reply was modified 8 months, 2 weeks ago by appsbd.
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Not working with only one domain.’ is closed to new replies.