Support » Plugin: Site Reviews » not working with IE 11

  • Resolved Steve

    (@sdoran62)


    Greetings: I installed your plugin and everything works very well, except I see it does not work with IE 11. The stars for the “Your overall rating” don’t appear, and the submit button does not work. Everything is okay with Chrome and Firefox, but not with IE 11. Please advise. Thank you.

    • This topic was modified 1 year, 3 months ago by Steve.
Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author Gemini Labs

    (@geminilabs)

    Fixed in v4.2.4

    Thread Starter Steve

    (@sdoran62)

    It works now with IE 11 … thank you!

    I still have an error on ie11.
    we can not post a notice, the loader starts and turns in an infinite loop.
    In the console I have the following error: FormData.prototype.set doesn’t exist in IE11
    The js file is compiled, it is not easy to correct this error, can you give me a solution or an orientation?
    thank you very much for your reply

    Plugin Author Gemini Labs

    (@geminilabs)

    @efp31

    This is fixed in the 5.0 development version.

    However, I will release a minor-point update today or tomorrow to fix this so you don’t have to wait until 5.0 is released.

    Plugin Author Gemini Labs

    (@geminilabs)

    This should be fixed in v4.5.1

    Hello,
    I saw the update on wp-packagist, thank you very much for your intervention.
    Your plugin is really good

    brcbesn

    (@brcbesn)

    Hello Gemini Labs,

    I had the same problem as efp31, so I updated the plugin to the 4.5.1 version.

    While submitting the form on IE11, the AJAX endpoint now returns:

    {"success":false,"data":{"errors":{"rating":["This field is required."],"terms":["This field is required"]},"message":"Please fix the submission errors.","recaptcha":false,"redirect":""}}

    Since I only have rating & terms as required fields, I guess the AJAX endpoint doesn’t receive any data… Do you know what could be happening here?

    brcbesn

    (@brcbesn)

    Oh sorry, just reviewed our source code and the bug was from our side. There’s no problem anymore, and you can freely ignore both of my posts. 🙂

    Thanks for your time and for the plugin.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘not working with IE 11’ is closed to new replies.