WordPress.org

Forums

Genesis Layout Extras
[resolved] Not working with Genesis 2.0 (3 posts)

  1. suuzen
    Member
    Posted 1 year ago #

  2. daveshine (David Decker)
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @suuzen:
    Hi there!
    Thanks for your feedback and trying out my plugin.
    I've looked at your site and page source and it looks you just forgot the setting of loading CSS in my plugin, just enable the loading of styles for 2-column and 3-column layouts then it really should work.

    Plugin was developed with Genesis 2.0 in mind and tested long time with it. So it should work. In the end it could still need some small CSS tweaks depending on a highly customized child theme...

    If it is still not working on your site, please contact me or at best with a temporary test account on your site if you want, so I could have a look myself. But really try the CSS loading setting first in my plugin, please.

    Hope that helps.

    Thanks, Dave :)

  3. suuzen
    Member
    Posted 1 year ago #

    Dear David,

    Thank you very much for your fast and spot-on advice. You are correct; I had selected the wrong css setting - "two primary sidebars" instead of "three columns." I should have thought to check all of the css options and then uncheck them one by one; I apologize for consuming your time on this. The plugin works perfectly now that I have the correct css selected.

    I am grateful for your help and your work in creating this incredibly useful plugin. I have made a modest donation to your plugin in thanks for your efforts and amazingly quick support.

    With warmest regards, Suuzen

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Genesis Layout Extras
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic