Support » Plugin: GeoTargeting Lite - WordPress Geolocation » Not working, test mode works only :(

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • BTW I moved the widget with top online casinos to the bottom:

    [geot country=”NL”]The Best Dutch Casinos 
    [table id=9 responsive=scroll /] [/geot]
    [geot country=”GB”]
    The Best UK Casinos 
    [table id=11 /][/geot]
    [geot country=”CA”]
    The Best Canadian Casinos 
    [table id=12 /][/geot]
    [geot country=”DE”]
    The Best German Casinos 
    [table id=13 /][/geot]
    [geot country=”AU”]
    The Best Australian Casinos 
    [table id=14 /][/geot]

    Plugin Author Damian

    (@timersys)

    Hi sorry, for the delay, holidays in the middle. Pro version works better yes and its compatible with cache plugins.
    If you are using a cache plugin it won’t work.

    Also those tables how are loaded? Do they use javascript or similar?

    What do you see on debug data page?

    Hi Damian,

    I am using a cache function form savvii. I cant remove that. Will this work with the pro version?

    The tables are loaded from plugin tablePress. I dont know if they use javascript to be honest.

    Plugin Author Damian

    (@timersys)

    Yes, the free version won’t work with that cache.
    And yes we have several tablepress users using our Premium version

    Oke, I will start purchasing the full version. If its not working you will help me or refund me?

    Plugin Author Damian

    (@timersys)

    There is a 14 days trial version

    Moderator Jan Dembowski

    (@jdembowski)

    Forum Moderator and Brute Squad

    Oke, I will start purchasing the full version. If its not working you will help me or refund me?

    And now we are in pre-sales territory.

    For pro or commercial product support please contact the author directly on their site. This includes any pre-sales topics as well.

    As the author is aware, commercial products are not supported in these forums. I am sure they will have no problem supporting you there.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Not working, test mode works only :(’ is closed to new replies.