WordPress.org

Forums

Simple Lightbox
[resolved] not working on wp 3.8 (7 posts)

  1. contactiso3200
    Member
    Posted 1 year ago #

  2. Archetyped
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi, SLB has been tested thoroughly with WordPress 3.8, so the issue you're experiencing is likely specific to your site.

    I'd be glad to take a closer look. Please see the instructions on reporting issues and provide the requested information so that your issue can be resolved.

    Thanks.

  3. contactiso3200
    Member
    Posted 1 year ago #

    ok .. but u can try in this gallery? http://nationalphotographic.ro/galerie-foto/ sorry but you answer not helping me :)

  4. Archetyped
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I would recommend making sure that pages are enabled in SLB's options.

    If pages are enabled in SLB, then recommend making sure that your theme meets SLB's requirements, particularly the Theme requirements.

    Let me know what you find and I'll take another look.

  5. contactiso3200
    Member
    Posted 1 year ago #

    hi, i have try again with this instructions, but still not working .. i don`t hane any ideea

  6. Archetyped
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    If you can provide the information requested under "Report that Issue" in the instructions on reporting issues, that would greatly help in evaluating your issue.

    Thanks.

  7. contactiso3200
    Member
    Posted 1 year ago #

    ok tanks

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Simple Lightbox
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.