WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » upPrev » [Resolved] not working on my site

[Resolved] not working on my site

  • I have wordpress site http://jasait.com and i’d love to use this plugin. Unfortunatelly it’s not work well with my theme and i have no clue what’s the error. I have read in other post you suggest to add wp_footer to footer.php and i’ve done that and not work, and you suggest to use script to identified the problem but then i do not know how to use that script, could you give step by step to troubleshoot why upprev plugin not work in my site? Thx before

    http://wordpress.org/extend/plugins/upprev/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Marcin Pietrzak

    @iworks

    Try turn off some twitter plugin, there is a javascrip error:

    Uncaught ReferenceError: _ is not defined
    /windows/trik-menampilkan-administrative-tools-pada-windows-8/:440
    jQuery( _.template( template, { user: twitters[0].user } )).insertAfter('.widget_colabs_twitter ul');
    Uncaught ReferenceError: _ is not defined

    And turn on upprev. I check it.

    Helo Marcin,
    Thank you for your reply,
    i have turn off twitter share plugin, and turn on upPrev
    still not showing

    Plugin Author Marcin Pietrzak

    @iworks

    Ok, I check source.

    And there is no “#upprev_box” at the end of page. Check footer.php, for wp_footer() function, but I think this function is ok, because You are using commercial theme: Arthemia Premium. But first, check it please.

    Other reason is some interaction between some plugin and upPrev. Try turn off one by one and check for upPrev box.

    Thank you,
    I’m really appreciated for your effort to answer the problem. And You’re Correct, one of my plugins was the culprit that made upPrev not shown properly and the plugin is : WP-PostViews

    once again, Thank you very much

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] not working on my site’ is closed to new replies.
Skip to toolbar