WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Not working on Google Chrome

Not working on Google Chrome

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author Pippin Williamson

    @mordauk

    Sorry for the delay.

    Since I have no idea what fonts you’re using, can you please describe the elements that aren’t working correctly?

    Hi —

    I am trying to get a font called renniemackintoshitc-bold.ttf to appear in my header as the site title, and as page headers.
    I’ve used both the drop down option and type the element code into the advanced css section. I wish I could show you a screenshot of the page to make it easier…

    So, the first element font, I’ve chosen renniemackintoshitc-bold.ttf from the dropdown options. Then, I have entered the following in the element box:
    #title, home, title, h1, #site-title span a, h1.site-title,
    (trying to cover all the bases there).

    It is appearing correctly on Safari… so I’m stumped. Appreciate your help!

    Thanks,

    Plugin Author Pippin Williamson

    @mordauk

    For just the site title, try this:
    #h1.site-title a
    Does that work?

    Good morning.

    Just tried it, but it does not change anything on Google Chrome or Firefox. The font is still a generic one.

    Everything still looks fine on Safari.

    Oh, and I should mention that I have re-uploaded the .ttf files, just to make sure. I’ve also tried alternate fonts just to see if they worked and maybe the font was corrupt but the result was the same.

    Thanks.

    Plugin Author Pippin Williamson

    @mordauk

    Have you tried a different font?

    Yes, I have tried other fonts to see if it was just that one, but they do not work either.

    Plugin Author Pippin Williamson

    @mordauk

    Sorry, I lost track of this one.

    Could you tell me what font you’re trying to use so that I can test it on my sites?

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Not working on Google Chrome’ is closed to new replies.