Support » Plugin: External Links - nofollow, noopener & new window » Not working on elementor based mylistings theme

  • Resolved semperaye

    (@semperaye)


    I created a test link (at the bottom of the page) on a listing and for some reason, this plugin doesn’t work in description areas. Our theme uses Elementor so I don’t know if this issue is similar to the beaver builder one where it’s going to need a filter?

    Ideas? Thank you!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author WebFactory

    (@webfactory)

    Hi,
    Unfortunately, we don’t provide support for people who give a bad rating before giving us a chance to help them first.

    Thread Starter semperaye

    (@semperaye)

    Sorry about that, but I was testing a bunch of related plugins and most of them didn’t work, in yours however I really wanted it to work because it kills two birds with one stone, but neither the external link loading nor the no follow worked. After reading more into the support forum I noticed it might be an issue with elementor. I then tried to go back and change my review but apparently that’s not possible? Anyway, I’d be happy to change the review if you can tell me how to do so. Thanks.

    Plugin Author WebFactory

    (@webfactory)

    Hi, glad to hear back from you.

    For the bug – please post plugin’s settings. Can’t do much without them. It’s in the plugin’s support tab – technical info.

    For the review – I’ve double-checked now, there’s a blue box in your review on https://wordpress.org/support/topic/none-of-the-features-work/ that looks like this http://easycaptures.com/fs/uploaded/1368/7407283964.png

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Not working on elementor based mylistings theme’ is closed to new replies.